Test je kennis







Certified Secure


Opgericht om de groeiende vraag naar praktische IT Security kennis en vaardigheden te beantwoorden en te promoten. Certified Secure staat voor openheid en transparantie. Door het delen van kennis zorgt Certified Secure ervoor dat IT Security voor iedereen op een leuke manier toegankelijk is. Certified Secure - Test je kennis










Computerbrevet

 
Op deze website kunt u uw kennis over de computer, tablet en diverse computerprogramma's testen. Visual Steps Computerbrevet










Phishing Quiz

 
Het kan lastiger zijn dan je denkt om phishingmails te herkennen. Bij phishing proberen hackers je je persoonlijke gegevens te laten doorgeven door te doen alsof ze iemand zijn die je kent. Kun jij nepmails herkennen? Maak de kwis. Phishing Quiz










Toetsen

 

Toetsen Office en digitale vaardigheden met een beperkt aantal verschillende soorten vragen. Doe een gratis toets










Free Learning Module

 
Over ergonomisch werken met je computer om klachten aan je rug, nek, schouders en handen te voorkomen. Free Learning Module - Beeldschermwerk










Test je DigIQ

 
Je DigIQ is wat je kunt online en wat je weet over het internet.
Het maakt niet uit of je al veel of weinig kunt online. Deze test is voor iedereen. Test je DigIQ en krijg advies over hoe je je DigIQ kunt verbeteren. Test je DigIQ










Doe deze eenvoudige test die je meer inzicht zal geven in het niveau van je digitale vaardigheden. Test je digitale vaardigheden










MyDigiSkills helpt je om meer inzicht te krijgen in het niveau van je digitale competenties ten aanzien van elk van de vijf gebieden van het Europese kader van Digital Competences for Citizens, ook wel bekend onder de naam DigComp.
MyDigiSkills










Ben jij digitaal in balans? Scrollen, liken, appen en gamen: online media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle?
Digitale Balans zelftest










Op deze pagina over de privacywet vindt je leuke en leerzame cyber-quizzen, over welke cyberincidenten als datalek worden aangemerkt in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Datalekt




















Test / Quiz / Toetsen





Nederlandse taaltest. Test hier gratis je kennis en verbeter je Nederlands.
Op welk niveau beheers jij de Nederlandse taal?


Deze website bevat meer dan 10.000 quizvragen zodat je eindeloos kan quizzen. Test jouw kennis met het maken van een quiz.
Quiznet.eu


Tests over technologie.
Tests - Quest.nl










7 kennistesten over de onderdelen van het Europees Computer Rijbewijs (ECDL). Ook kennisvragen over de gehele stof die voor het ECDL in eerste instantie niet vereist is. Er is ook een mogelijkheid om 10 willekeurige vragen uit het geheel te selecteren.
Kennistest Scharpff Quiz


Online testen waarmee je een idee krijgt van je informatica- en rekenkennis.
Informatica - en rekentesten


Kennis en Trivia testen over computer / internet. Test je kennis hier! Ben jij de expert? Of niet? Weet je echt alles over computer / internet? Test jezelf nu!
Kennis Testen Trivia Quizzen Computer


Test met vragen je kennis over het onderwerp Computernetwerken.
Test je kennis: Computernetwerken


20 meerkeuzevragen om te bepalen hoe digitaal geletterd jij bent. Van het gebruik van Windows en Office-programma’s tot aan Social Media en Google.
Test je digitale geletterdheid!


Test je Word basiskennis. Test je Excel basiskennis.
Trainspot - Word en Excel


Examensimulatie van ECDL. Alle modules.
Examensimulatie ICDL


Kdg - Hardware
Index zelftests


Digivaardig In De Zorg - Test je kennis met onze digivaardigquizzen! Quizzen om je kennis te testen over onderwerpen zoals e-health, apps en MS Teams.
Test je kennis met onze digivaardigquizzen!
Kennisquizzen


Interactieve oefeningen. Gebruiksklaar voor iedereen. Computersystemen Quiz.
Computersystemen


Doe de test en ontdek of je digitale gezondheid toe is aan een boost.
Test je digitale gezondheid


We doen tegenwoordig alles online. We shoppen, regelen onze financiƫn en delen vakantiefoto's op het web. Het beschermen van je digitale 'ik' is nog nooit zo belangrijk geweest. Hoe goed ben jij bewapend tegen hackers? Hebben hackers aan jou een makkelijk prooi? Of ben jij ze te slim af? Doe de test!
Hoe goed ben jij bewapend tegen hackers?


Zijn jouw gegevens al eens gelekt? Ben je zelf te slordig met gegevens geweest? Test hier je kennis en krijg advies over goede privacy:
Datalekken: hoe kwetsbaar ben jij?


Er vinden steeds meer hacks en datalekken plaats. Ontdek hoe je jezelf kan beschermen op de website DataLekt. Doe de Quiz: Wachtwoorden.
Quiz - Wachtwoorden


Een van de zaken die je op orde moet hebben, om veilig te kunnen bewegen op het internet, is je digitale kennis. Op deze pagina vindt je links naar andere websites waar je jouw digitale kennis kunt updaten en onderhouden.
Internetsporen.nl - test-je-digitale-kennis/


Test de kennis over ICT basisvaardigheden met deze Quiz.
ICT Basisvaardigheden Quiz


Herken en voorkom Fraude in 10 lessen:
Zo werkt Fraude


Doe de Mediaprofieltest en kom te weten hoe jij precies omgaat met media. De Mediaprofieltest is volledig anoniem en neemt slechts 10 minuten in beslag.
Mediaprofieltest


Is gamen voor mij een hobby of loopt het uit de hand? Deze zelftest geeft advies.
Test je gamegedrag


Wil je weten hoe digitaal fit je bent? Doe onze test! Leer slimmer omgaan met je informatiekapitaal. Win tijd, energie en slagkracht. Digitaal fit = mentaal fit.
De Digitale Fitheid Zelftest








Quizlet - Ben jij goed met computers / ICT?
Quizlet - Ben jij computer verslaafd?
Quizlet - Ontdek Quizzen


Quiz Mediawijs - Nepnieuws
Quiz Mediawijs - Nieuws & Media
Quiz Mediawijs - Cookies & Cloud